VIDEO&FOTO. Aroganță de ministru. Eugen Teodorovici, către un protestatar din Brașov: „Du-te, bă, că vorbesc la telefon, ma lași?“. Reacția celorlalți miniștri

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici s-a arătat deranjat ieri la Râșnv, de un protestatar brașovean care striga către demnitarii veniți să inaugureze în grup șantierul ciotului de autostradă Râșnov-Brașov, reproșându-le că își bat joc de județul Brașov.



 

In timp ce protestatarul striga că guvernul Dăncilă își bate joc de județul Brașov și că un kilogram de cartofi a ajuns să coste 4 lei într-un județ care altădată era unul dintre cei mai mari producători ministrul Finanțelor a avut o reacție cel puțin arogantă, uitându-se spre zona de unde veneau mesajele:

Protestatar: „Rușine, doamna Dăncilă, vă bateți joc de noi și de județul acesta. E 4 lei kilogramul de cartofi, asta e realizarea PSD“

Teodorovici: „Du-te, bă, că vorbesc la telefon. Lasa-ma, că mă… mă lași?“.

 

De altfel, după ce unii dintre cei prezenți la fața locului l-au numit „vagabond“ și l-au trimit „la muncă“ pe tânărul  care striga către Guvernanți, acesta a devenit subiect de glume și pentru alți miniștri. 

Nicolae Bădălăuministrul Economiei, care înainte de venirea premierului Dăncilă a schimbat câteva cuvinte cu cel care striga, i-a mărturisit zâmbind ministrului Sănătății, Sorina Pintea, în timp ce o lua curtenitor de umeri, că el a stabilit o legătură cu tânărul protestatar venit de la Brașov.


Bădălău
(râzând): „Vrei să-și spun ceva? Ăla e prietenul meu. Am vorbit cu el până acum“. 

Pintea: „Pai, da! L-ai convins, văd!“, i-a răspuns Sorina Pintea, ministrului Economiei.

 

Viorica Dăncilă a ajuns luni la Râșnov cu cinci ministri pentru a inaugura șantierul sectorului Cristian – Râșnov din autostrada Comarnic – Brașov. Pe lângă ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, ea  afost însoțită și de ministrul Economiei, Nicolae Bădălău, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici și ministrul Sănătății, Sorina Pintea.  
Șantierul a fost sfințit de Mitropolitul Ardealului, Laurențiu Streza. 

Premierul a spus despre protestatari că sunt persoane care refuză dialogul și care „nu au nimic concret“ și a acuzat „atitudinea violentă“ a acestora. (Detalii AICI). 



 

Deși a vizita în județul Brașov a premierului Viorica Dăncilă și a grupului de miniștri a fost ținută a fost anunțată încă de duminică seara, traseul și obiectivele au fost ținute „la secret“ până în ultima clipă. Demnitarii au ocolit municipiul Brașov, probabil având deja expriența altor orașe din țară unde au fost huiduiți. Au ales să meargă, în schimb, în vizite în zone mai puțin aglomerate. Astfel, după ce au ajuns pe șantierul de la Râșnov, guvernanții au plecat apoi la Uzina Tohan, din Zărnești, pentru o vizită fără presă, apoi la Pliul Foii, pentru o întâlnire cu producătorii tradiționali din zonă, la IAR Ghimbav și, în final, la ELectroprecizia Săcele. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.