Schimbări la vârf în PSD Brașov. Roxana Mînzatu, înlocuită de Alexandra Crivineanu

Alexandra Crivineanu preia conducerea Organizației de Femei a PSD Brașov, înlocuind-o pe Roxana Mînzatu, care deține atât funcția de vicepreședinte al filialei Brașov, cât și pe cea de vicepreședinte la nivel național, fiind în același timp și Ministru al Fondurilor Europene în Guvernul Dăncilă. Decizia a fost luată în Biroul Permanent Județean al PSD Brașov, reunit la finalul săptămânii,  care a votat în unanimitate, numirea Alexandrei Crivineanu, ca președinte interimar al Organizației Județene a Femeilor Social Democrate Brașov.

Alexandra Crivineanu, actual consilier local, va fi președinte interimar al OFSD. Modificarea se produce după 6 ani în care Organizația a fost condusă de Roxana Mînzatu, cea care a preluat conducerea în 2013 de la Claudia David. 

„Le mulțumesc mult colegelor din PSD Brașov pentru cei aproape 6 ani în care mi-au fost foarte aproape în calitatea pe care am deținut-o de președinte OFSD. Fără sprijinul lor multe proiecte frumoase nu ar fi fost posibile. Fără OFSD nici evoluția mea politică nu ar fi fost aceeași. Datorez mult Organizației Femeilor Social Democrate și le voi rămâne alături, prin munca și implicarea mea. Cred, mai mult ca oricând, că OFSD Brașov trebuie să fie o voce puternică și convingătoare la nivelul județului nostru și cred că Alexandra Crivineanu are capacitatea și energia necesară pentru a face acest lucru posibil, în această perioadă de interimat. Predau ștafeta cu multă încredere”, a declarat Roxana Mînzatu, Vicepreședinte PSD. „Nu va fi ușor, dar am convingerea că OFSD Brașov va rămâne un pilon solid de echilibru, stabilitate și coeziune pentru Organizația Județenă PSD. Întărirea echipei de doamne, dar și militarea pentru o reprezentare de gen cât mai echilibrată în administrația locală, județeană și națională, în contextul alegerilor ce vor veni în perioada următoare, sunt doar câteva dintre obiectivele ce mi le-am propus ca președinte interimar” a declarat Alexandra Crivineanu, noul președinte interimar OFSD Brașov. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.