FOTO. Drumarii au terminat lucrările pe una dintre cele mai periculoase porțiuni de drum național din Brașov. DN13 în zona Pădurea Bogății arată ca nou

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov (DRDP) a anunțat azi că lucrările din zona de drum naționașl DN13, de la Pădurea Bogății au fost finalizate integral, atât la nivelul asfaltului, cât și al marcajelor. 

„S-au terminat lucrările de așternere a covorului asfaltic pe DN13 în județul Brașov, în zona Pădurea Bogății, pe o lungime totală de 14 km. Au fost refăcute inclusiv marcajele rutiere și o parte din parapetele de siguranță pentru condiții cât mai bune de trafic“, a anunțat DRDP. 

Lucrările, care au costat 7,279 milioane lei, cu TVA, au durat o lună și jumătate, spune directorul DRDP Brașov, Horia Stancu, și au fost executate în caza acordului cadru semnat cu o asociere condusă de firma Viarom.

„Este vorba despre o porțiune de 14 kilometri de drum, de la km 36, la km 50+224, care a fost reparat complet, inclusiv cu marcaje. Ne bucurăm că am reușit într-un timp relativ scurt să punem în ordine această porțiune de drum, care este unul dintre punctele negre ale județului, fiind una dintre zonele cele mai periculoase pentru șoferi“, a spus Horia Stancu, directorul DRDP. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.