Reprezentanta PRO ROMÂNIA care a spus că oamenii cu depresie „au o viață de c***t” și-a pus azi cenușă în cap

Lidera organizației de tineret din Râșnov a Partidului PRO ROMÂNIA, Bianca Roman, pare că și-a dat seama, într-un final, de gafa pe care a facut-o atunci când, într-o postare publică pe Facebook a spus despre oamenii afectați de depresie ca „au o viață de c***t”

După ce postarea sa inițială a devenit virală și a devenit și subiect de știre, tânăra a revenit și „și-a pus cenușă în cap”, tot printr-un mesaj public pe Facebook. Ea și-a cerut scuze, spunând că „regretă fapta”, postarea sa fiind preluată, la momentul respectiv, tot din mediul online. 

„Mesajul pe care l-am postat pe 23 august este nepotrivit și inacceptabil. Înțeleg acest lucru, regret că am gândit și publicat așa ceva, chiar și în glumă, fără să mă gândesc la câți dintre voi suferiți de asta. Conștientizez faptul că depresia este o afecțiune reală, serioasă, care afectează tot mai mulți oameni. Știu că influențează viața personală și profesională a unora de lângă noi și că sub nicio formă nu este un subiect pe marginea căruia să ne permitem glume. A fost un status copiat tot de pe retelele de socializare, iar mie, din păcate mi s-a parut amuzant. Am greșit și cer iertare celor pe care i-am rănit prin cuvintele mele”, a fost mesajul Biancăi Roman, reprezentanta Pro România Râșnov.

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.