Protecția Consumatorilor, verificări la Târgul imobiliar de la Brașov. Susanu: „Nu am fost tocmai clienții pe care îi așteptau dezvoltatorii“

Reprezentanții Comisiariatului Regional de Protecția Consumatorilor au desfășurat o acțiune de control la Târgul imobiliar desfășurat zilele acestea în Brașov pentru a se asigura că ceea ce prezintă dezvoltatorii spre vânzare către consumatori este în corelare cu realitatea. Aceste verificări vin în contextul în care nu de puținer ori, ceea ce prezentau dezvoltatorii s-a dovedit a fi nereal cu ceea ce există, de fapt în teren. 



„Ne-am dorit să ne asigurăm că au forme legale pentru proiectele prezentate atât din punct de vedere al legalității construcției cât și a utilităților deoarece au fost numeroase cazuri în care clientii au fost păcăliți. Chiar dacă noi nu am fost tocmai clienții pe care îi așteptau dezvoltatorii, toți au fost invitați la sediul instituției noastre cu documentele necesare pentru a ne face dovada că ceea ce prezintă spre vânzare este real“, a declarat Sorin Susanu, comisar-șef al CRCP Brașov. 

Șeful Protecției Consumatorilor Brașov recomdandă ferm celor aflați în căutarea unei locuințe, să fie atenți la ceea ce vizionează. 



„Recomandăm cu fermitate ca toți clienții noilor imobile să verifice cu exactitate actele înainte de a plăti orice fel de avans și totodată să aibă atenție la toate clauzele contractuale pe care le acceptă prin semnarea contractului cu dezvoltatorii“, a declarat Susanu. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.