FOTO. Corona Brașov, calificare în grupele EHF, după un meci de infarct cu Gloria Bistrița

Corona Braşov s-a calificat în grupele Cupei EHF, după o dublă manşă încheiată la egalitate cu Gloria Bistriţa, 49-49! După victoria din tur de la Bistriţa cu 27-25, echipa Corona a cedat pe teren propriu cu 24-22, dar s-a calificat datorită numărului de goluri marcate în deplasare.Pentru Corona în meciul de aseară au marcat: Buceschi 5, Laslo 4, Bazaliu 3, Tîrcă 3 , Ciuciulete 2, Neagu 2, Bucur 1, Pavicevic 1 şi Gomes 1.

Declaraţii după meci:

Ion Crăciun (antrenor Corona) – Ştiam că o să fie un joc foartre greu şi din păcate pentru noi nu am reuşit să ne concentrăm cum trebuie, pentru că emoţiile se pare că au depăşit nivelul normal de până acum. Echipa este tânără şi emoţiile sunt foarte multe, aşa că este greu să treci un astfel de prag. Foarte multe fete sunt nemulţumite, din păcate mi-aş dori să fie nemulţumite pentru ceea ce fac în teren, nu pentru faptul că nu intră în teren şi fac tâmpenii. Dar să dea Dumnezeu să se mai coacă, să se mai rodeze un pic şi echipa să arate altfel. Şi oboseala şi-a spus cuvântul dar sunt totuşi sunt nemulţumit pentru că nu poţi dintr-o fază să dai două goluri, tot un gol dai, nu te grăbeşte nimeni. Am reuşit să o scoatem la capăt, în final, pentru că am dat mai multe goluri în deplasare. Pentru asta, le felicit pe fete, pentru că este tot munca lor.

(foto: Ionuț Buharu/ Hand-ball)

Dar înfrângerea rămâne înfrângere şi pe de altă parte sunt trist, pentru că nu am arătat publicului ceea ce mi-aş fi dorit. Ştiu că nici pentru fete nu e uşor, au avut atât de multe jocuri în ultima vreme, acum sper să ne refacem repede, să încărcăm bateriile, pentru că ne aşteaptă o lună ianuarie cumplit de grea.În Cupa EHF sper în primul rând să avem adversari accesibili şi să putem să mergem mai departe. Ce o să iasă, vom vedea. Sunt bucuros însă că oamenii din Braşov vor vedea şi alte echipe puternice din Europa, care vor veni aici. Sperăm să ne ridicăm la nivelul lor. Astfel de meciuri pot clădi o echipă, uşor, uşor.

Cristina Laslo: A fost un meci de care pe care, îmi pare rău că am pierdut dar este bine că în final ne-am calificat, asta e cel mai important. Suntem echipa mai tânără, a doua cea mai tânără din campionat, şi s-a văzut asta în multe momente. Eu cred că şi oboseala şi-a spus cuvântul. Urmează însă o perioadă de pauză pentru unele dintre noi, iar pentru altele, care mergem în Japonia, o perioadă foarte grea de pregătire, cu multe meciuri. Sperăm să jucăm la cel mai înalt nivel posibil în Cupa EHF, să mergem cât mai sus. Dorinţa mea este să putem juca la fel de bine pe două fronturi.Georgiana Ciuciulete: Este frumoasă calificarea, oricum ar fi fost pentru noi. După un început să sezon bun, era şi păcat să terminăm altfel decât aşa, cu o calificare. În unele momente azi, oboseala şi-a spus cuvîntul, pentru că nu este uşor să joci din trei în trei zile. Deocamdată ne bucurăm de această victorie şi de perioada următoare de vacanţă şi apoi vom reveni să pregătim cât mai bine.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.