Ministrul de Interne nu-și cere scuze pentru descinderea mascaților în casa familiei unui consilier județean: „Nu a fost o eroare, oameni buni!”

Ministrul de Interne, Marcel Vela, spune că nu își cere scuze pentru descinderea mascaţilor din Braşov, despre care un un consilier județean PNL a spus că polițiștii au dat buzna peste familia sa și că ar fi greșit adresa percheziției. „Nu a fost o eroare a poliţiei, este un ordin dat de magistrat exact pe această adresă”, a spus Vela, citat de digi24.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a spus, luni, la audierea din Parlament, că procedura a fost corectă și că nu a fost o eroare a poliției.

„Nu a fost nicio eroare, oameni buni! La început, a fost o neînţelegere şi a apărut stirea pe flux că au intrat greşit. Dar procedura a fost corectă, în sensul că a fost o acţiune în baza unui ordin dat de un judecător”, a spus Vela, în fața comisiei reunite a Parlamentului, unde a primit aviz negativ pentru portofoliul Ministerului de Interne.

Mascaţii au descins, zilele trecute, la o adresă în Braşov, pentru care magistraţii Tribunalului Braşov au emis mandate de percheziţie, unde a locuit în trecut unul dintre suspecţii vizați. Acesta se mutase între timp, dar datele nu au fost actualizate. Și DIICOT a precizat, într-un comunicat de presă, că la adresa respectivă a fost emis un mandat.

Trei suspecţi au fost arestaţi în acest dosar.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.