O fostă handbalistă a Coronei şi a Naţionalei, confirmată cu COVID-19

Adriana Țăcălie-Crăciun, fostul inter stânga al „naționalei” şi al Coronei Braşov a fost diagnosticată marţi cu infecţie cu COVID-19. Sportiva a făcut testul la noua sa echpă, SCM Craiova, cu care a semnat în această vară, venind de la Măgura Cisnădie, şi este singura care a ieşit pozitiv. 

„Nu știu ce s-a întâmplat. Am fost anunțată de cei din club. Nu am fost plecată nicăieri în această vară, în străinătate, am fost doar acasă cu familia”, a declarat sportiva, pentru GSP, precizând că nu are niciun fel de simptom. 

În următoarele 14 zile, Adriana Ţăcălie-Crăciun va sta în izolare la domiciliu, la recomandarea Direcţiei de Sănătate Publică Dolj şi va reface testul. „Am înțeles că mai dau și rateuri aceste teste. Eu mă simt bine, sigur nu e vorba de nimic. Sper să pot să mă alătur lotului în pregătire”, a mai spus sportiva.

Adriana Ţăcălie-Crăciun a petrecut la Corona Braşov cea mai lungă perioadă din cariera de profesionistă, între 2012 – 2017.

În 2017, s-a transferat în Franţa, la Fleury, reevnind în România în 2019, la CSM Măgura Cisnădie, pentru un seyon. Din această vară, Adriana Ţăcălie-Crăciun s-a transferat la SCM Craiova. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.