FC Braşov vrea un loc de cupă europeană

szabo si zota (1)

FC Braşov s-a reunit astăzi şi şi-a anunţat cele 3 obiective pe care şi le-a propus pentru noua ediţie de campionat 2013 -2014.

Din lotul pentru noua ediţie de campionat vor face parte, în continuare Buga, Ionescu şi Barbu. Vor pleca, cel mai probabil Nuno Viveiros, pe care clubul nu şi-l poate permite din punct de vedere financiar, şi Cristi Munteanu, al cărui contract a expirat şi nu va mai fi prelungit, Dorinel Popa, Tameş, Străuţ şi Olariu.

Conducerea FC Braşov a anunţat că Florin Iacob va reveni sub Tîmpa şi ar putea fi chiar portarul titular al echipei. De asemenea, există discuţii cu doi fotbalişti din liga a doua portugheză, un mijlocaş central şi un fundaş stânga.
Potrivit directorului general, Constantin Zotta, pentru sezonul următor, FC Braşov are trei obiective:

  • clasarea pe o poziţie superioară celei din campionatul trecut, care să asigure prezenţa în cupele europene;
  • incheierea anului competiţional fără datorii;
  • atragerea spectatorilor la stadion;

„Ne dorim clasarea pe o poziție superioară față de cea pe care am încheiat ediția trecută şi de ce nu, dacă se va putea, să încheiam pe un loc care să ne asigure prezența în cupele europene. Apoi, ne dorim ca societatea comercială SC FC Brașov SA să aibă la finalul anului competițional o balanță pozitivă, sau măcar egală cu zero. Trebuie să respectăm acel fair-play financiar. Este clar că ne-am fi dorit să aducem jucători cu salarii mari. Să fi putut lua ceva de la Rapid, care se destramă, dar nu putem risca. Oricum, în ceea ce privește salariile, suntem peste media Ligii 1. Cred că doar primele 4-5 echipe stau mai bine din acest punct de vedere. Aceste obiective merg în paralel”, a declarat Constantin Zotta.

Managerul stegar vorbeşte şi despre atragerea braşovenilor la stadion, în număr cât mai mare, acesta fiind, de altfel, unul dintre obiectivele principale stabilite în noua ediţie de campionat.  Ne  dorim ca prin evoluțiile și rezultatele echipei să atragem oamenii la stadion. Mi-aș dori ca tribunele să fie pline cum se întâmpla pe vremea în care veneam și arbitram aici. În ultimul timp le-am oferit suporterilor lucruri frumoase, cu răsturnări de situaţie spectaculoase, cred că ar fi trebuit ca ei să fie în număr mai mare în tribune. Îi asigurăm că vom face totul pentru a le aduce bucurii”, a declarat directorul FC Braşov, Constantin Zotta.   

Din punct de vedere financiar, conducerea clubului a anunţat că aşteaptă în această perioadă banii din drepturile de televizare,pentru a mai plăti din salariile restante ale jucătorilor.

Pe de altă parte, PUMA rămâne în continuare sponsorul stegarilor, după ce a semnat un nou contract.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.