Bărbat arestat pentru omor, la Prejmer

Polițiștii au reținut pentru 30 de zile un bărbat  acuzat de omor. Incindentul s-a petrecut luni seara, la Prejmer. Inculpatul C.L.N. a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov, iar magistratul a dispus arestarea preventivă a pe o durată de 30 de zile, respectiv până pe 21 noiembrie, inclusiv. Decizia poate fi contestată de inculpat în termen de 48 de ore de la pronunțare. 

Arestarea s-a produs după ce la Prejmer, o persoană a fost găsită după miezul nopţii pe o stradă zăcând la pământ, iar localnicii au sunat de urgenţă la 112. Echipajul SMURD ajuns la faţă locului nu a putut face nimic decât să declare decesul persoanei, un bărbat de 40 ani, din satul Prejmer. 

„A fost constituită echipă operativă complexă formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bv, medic legist, poliţişti de investigaţii criminale, criminalişti şi poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Feldioara, care au efectuat investigaţii cu privire la eveniment, stabilind următoarele: în seară zilei de 21.10.2018, victimă aflată în compania unui alt bărbat, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, la un bar din comuna Prejmer, a intrat într-un conflict verbal cu alţi 2 bărbaţi. După plecarea din bar, pe drumul către domiciliu, victimă a fost ajunsă din urmă de către cei doi bărbaţi cu care discutase în contradictoriu, iar unul dintre ei, cu vârstă de 29 ani, din localitate, i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele în zonă capului, provocându-i decesul, după care au părăsit locul faptei. S-au demarat activităţi de identificare a agresorului, acesta fiind depistat la scurt timp, reţinut pt 24 ore şi introdus în arestul IPJ Braşov”, a precizat Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.