100 dintre cei mai vârstnici brașoveni vor primi „cadouri pentru bunici“ din partea Direcției de Asistență Socială Brașov

Direcția de Asistență Socială Brașov va oferi cadouri pentru 100 dintre cei mai vârstnici brașoveni. În cadrul evenimentului „Cadouri pentru 100 de bunici“, marți de la ora 11.00 cele 100 de persoane vârstnice din municipiu vor primi câte un pachet cu produse alimentare oferit de Sergiana Prodimpex. Evenimentul va avea loc sediul DASBv de pe strada Panselelor nr. 23.

La inițiativa partenerului privat, Direcția de Asistență Socială Brașov a selectat 100 de persoane vârstnice dintre beneficiarii de prestații sociale, persoane cu veniturile cele mai mici reprezentate de pensie socială.

„În acest fel organizatorii Sergiana Prodimpex și Direcția de Asistență Socială Brașov vor să dovedească încă odată că generozitatea nu a dispărut și își propun să aducă un zâmbet pe chipurile acestei categorii sociale defavorizate. Concluzia este următoarea: 100 de cadouri, pentru 100 de bunici, la împlinirea a 100 de ani de când înaintașii au reușit să realizeze un vis aparent imposibil, Unirea tuturor românilor“, au precizat reprezentanții DASBv.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.