FOTO. Un cort din Brașov, pentru adunarea semnaturilor de susținere a Viorică Dăncilă, a fost vandalizat

Organizația PSD Brașov s-a confruntat noaptea trecută cu un incident ce a avut loc în zona Pieței Dacia din Municipiul Braşov.

Cortul amenajat pentru strângerea de semnături pentru susținerea candidatului PSD la alegerile prezidențiale a fost tăiat cu un obiect ascuțit și s-a încercat și incendierea acestuia, au anunțat reprezentanții PSD.

   

„Vom depune plângere penală la Poliția Brașov și solicităm ca cei care au atribuții cu privire la paza și protecția arealelor din municipiu, respectiv Poliția Locală, să ia măsurile necesare.
E revoltător ca actele de vandalism, violență și ură, să fie tolerate de autoritățile locale și cerem să se ia măsuri urgente în acest caz! În egală măsură cerem partidelor respectarea tuturor competitorilor politici așa cum procedăm și noi. Asemenea derapaje nu trebuie să mai aibă loc”, a spus Alexandra Crivineanu, purtătorul de cuvânt al PSD Brașov.

Nu este singura întâmplare de acest fel, în Braşov, de până acum. Independentul Bogdan Stanoevici, prezent luni la Brașov, și-a adunat cortul din trandafirii din fața primariei. Cortul său, așezat lânga cel al PNL și al USR, in fața Modarom a fost dărâmat de la picioarele din spate și a „plecat” de pe loc. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.