Noua creșă de pe strada Apollo din Brașov va fi deschisă în scurt timp. Mai este nevoie de două branșamente

În câteva săptămâni va fi deschisă noua creșă de pe strada Apollo din Brașov, după ce vor fi realizate branșamentele la rețelele de alimentare cu energie electrică și gaze naturale, au anunțat reprezentanții municipalității brașovene.

Conform purtătorului de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, toate lucrările la creșă sunt finalizate și a fost montat mobilierul. De asemenea, au fost realizate branșamentele la rețeaua de apă și la cea de canalizare.

„Acum suntem în etapa finală de obținere a autorizațiilor ce construire pentru branșamentele la rețelele de gaze naturale și energie electrică, iar lucrările vor fi gata în câteva săptămâni, apoi creșa va deveni funcțională”, a precizat reprezentantul administrației județene. 

Creșa are o capacitate de 80 de locuri, însă, în primă fază, având în vedere contextul pandemic, nu vor fi ocupate toate.  Creșa va funcționa la parterul clădirii. 

Clădirea creșei are demisol, parter, și etaj. De altfel, la etajul acestui imobil vor fi mutate birourile Serviciului Public de Administrare Creșe din Primăria Brșaov,  care sunt acum la creșa de pe strada Mecanicilor.  Investiția a fost de 10 milioane lei, din care 7,4 milioane lei sunt fonduri nerambursabile atrase prin Programul Operațional Regional.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.