Un consilier local al municipiului Brașov, dispus să-și doneze indemnizația pentru chiria plătită de Asociația „15 Noiembrie 1987“

Consilierul Local Cristian Macedonschi și-a oferit indemnizația pe următoarele șase luni pentru a contribui la plata chiriei pe care Asociația „15 Noiembrie 1987“ o are de plătit pentru sediul său de pe strada Mureșenilor. Această chirie se ridică la peste 500 de lei pe lună, iar reprezentanții Asociației „15 Noiembrie 1987“ spun că fac eforturi să o achite, dat fiind că singurele surse constante de finanțare pe care le au sunt cotizațiile membrilor.

 „Suntem  bucuroși că am fost invitați la o ședință solemnă de Consiliu Local, însă profit de această ocazie, pentru a ne spune mâhnirea. Am obținut un sediu din partea Municipalității, ne-ați sprijinit. Dar nu avem un statut de utilitate publică,  drept pentru care trebuie să plătim o chirie pentru acest spațiu, iar ceastă sumă înseamnă peste 500 de lei pe lună. Noi, ca asociație, nu avem fonduri, pentru că trăim dintr-o cotizație onorifică, pe care o plătesc membrii noștri, care oricum au rămas puțini, iar mulți dintre ei nici nu mai sunt în România. Ne-am dori să găsim o formulă să ne sprijiniți cu acest lucru“, a spus vicepreședintele Asociației „15 Noiembrie 1987“, Dănuț Iacob.  

Consilierul FDGR Brașov s-a oferit să dea din indemnizația sa, în următoarele 6 luni, pentru plata chiriei sediului Asociației. Indemnizația de consilier local este de cel puțin 500 de lei pe lună.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.