FOTO&VIDEO. Traficul de la intersecția DN 73-DN 73A-DN 1E va fi fluidizat. Lucrările vor fi terminate în două săptămâni

Intersecția din Râșnov în care se „adună” mașinile de pe  DN 73, DN 73A și DN 1E va fii restimatizată. Mai exact, luni a început amenajarea unui sens giratoriu, astfel că mașinile care vin dinspre Zărnești nu vor mai trebui să stea la coadă pentru a intra pe DN 73.  



Conform directorului Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov, Horia Stancu, în primă fază, Primăria Râșnov dezafectat un stâlp aflat într-un stâlp din mijlocul intersecției, iar acum se lucrează la amenajarea terenului. La final, va fi realizat un rond din parapete de plastic umplute cu nisip. 
 
 
„Lucrările vor dura aproximativ două săptămâni. Realizarea sensului giratoriu era prevăzută în graficul de lucrări pe anul viitor, dar noi, împreună cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie Braşov, am insistat să fie amenajat anul acesta, chiar dacă este vorba despre unul provizoriu”, a explicat Horia Stancu. 

Se lucrează „la foc automat” pe DN 73

Pe de altă parte, Stancu a declarat că lucrările de modernizare a DN 73  sunt în grafic. „Se lucrează «la foc automat». În 20 – 22 noiembrie, lucrările vor fi încheiate în proporţie de 95%, iar în perioada iernii nu vor mai exista casete de lărgire deschise. Traficul se va desfăşura pe două benzi, fără nici o restricţie de circulaţie.


 

 
De asemenea, am solicitat constructorului să facă reparaţii la sectoarele de drum în care nu au fost începute lucrările de reabilitare şi să traseze marcajul rutier provizoriu. La Bran sunt realizate marcajele provizorii și urmează Râșnovul”, a precizat Horia Stancu. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.